Vergelijk woningen

Wie?

BELLEVILLE is ontstaan een 10-tal jaar geleden. De drijvende kracht achter het kantoor is Olivier De Corte, samen met zijn echtgenote Vicky Nagels. Wij bieden lokaal vastgoed aan en een zorgvuldige selectie Spaans vastgoed aan de Costa Blanca.

Waarom ons?

Er zijn heel wat vastgoedkantoren, allemaal beweren ze een goede service aan te bieden. Waarom BELLEVILLE? Wel, in een eerste gesprek zal u al snel voelen hoe professioneel wij werken. Maak gerust een afspraak!

Hoe snel?

De snelheid waarmee uw eigendom een nieuwe koper zal vinden is afhankelijk van de ligging, de prijsklasse, de staat en de prijszetting. Hoe is de markt op dit moment qua verkoop? We lichten het graag toe in een persoonlijk gesprek.

Advies nodig?

U kan bij ons terecht voor een gratis schatting, maar ook voor juridisch en fiscaal advies. De vastgoedmarkt evolueert snel, de wetgeving eveneens. Beter goed geïnformeerd door een professional! Wij zijn maar een telefoontje verwijderd, bel ons op 03 711 22 50 !

Publiciteit

Wij sparen kosten, noch moeite om uw eigendom onder de aandacht te brengen! Wij publiceren uw eigendom op onze eigen website, Immoweb, Immoscoop, Hebbes en andere veel bezochte portaalsites. Gedrukte publiciteit bespreken we samen met u als klant!

Spanje

Een eigendom aankopen in Spanje is niet zoals hier in België. Wij hebben zelf ons hart verloren aan de Costa Blanca en kennen deze streek. Met een kwalitatief aanbod helpen wij u door het proces van selectie, aankoop, logistiek en betaling op een veilige manier en in uw taal!

Bedrijfsgegevens

BELLEVILLE Real Estate

Belleville b.v.b.a.

Azalealaan 89

9140 Temse

Ondernemingsnummer BE0861.776.209

Financiële gegevens

Zichtrekening
BNP Paribas Fortis
BE79 0014 7214 3233
Derdenrekening
BNP Paribas Fortis
BE46 0017 3937 8536
Verzekering beroepsaansprakelijkheid
AXA polisnr. 730.390.160